• Gratis verzending vanaf € 250
  • Publicaties en mededelingen op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel van tabaks- en aanverwante producten. Verlaat deze pagina indien u niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

LEES DIT ALVORENS U VELO VERKOOPT!


Wat is VELO?
VELO is de nieuwste telg in de 'non-combustible' productgroep van BAT. Door meer te focussen op deze categorie van innovatieve nicotineproducten willen wij onze toewijding tonen voor een duurzame planeet en een sterk verlaagd risico voor de consument.


Een revelatie in de sector


Voortaan plaats je een wit zakje tussen je bovenlip en tandvlees om de zin in een sigaret te bevredigen. Deze vernieuwende manier om 'Anytime Anywhere' nicotine te consumeren geeft meer vrijheid aan de consument. Geen verbranding en geen rook zorgen voor een makkelijke consumptiemethode die geen onaangename geur verspreidt, voor minder verkleuring van de tanden zorgt dan tabaksproducten en 99% minder giftige stoffen* bevat dan een sigaret. Daarnaast heb je geen toestel nodig wat ervoor zorgt dat je handen altijd vrij zijn. We nemen het voordeel 'Anytime Anywhere' dan ook heel serieus!


Correct gebruik is maximaal genot


VELO correct gebruiken bestaat uit 3 simpele stappen: Twist it - Tuck it - Feel it. Draai het deksel van het blik volgens de aanwijzingen, plaats één nicotinezakje tussen bovenlip en tandvlees en voel de tintelende sensatie. Dit gevoel betekent dat de nicotine wordt vrijgegeven en zal met de tijd geleidelijk afnemen. Je kan maximum 30 minuten genieten van één zakje. Hierna zijn alle stoffen opgenomen en stop je het opgebruikte zakje handig weg in het bovenste compartiment van het VELO blik totdat je een vuilbak tegenkomt.


Wat zit er in?


VELO bevat geen teer maar wel plantaardige materialen, natuurlijke nicotine, en naast water ook zoetstoffen en smaakstoffen. De nicotine zorgt ervoor dat je meteen de kick voelt. Bij een eerste gebruik, of wanneer u geen hoge dosering gewoon bent, raden we aan te kiezen voor een laag gehalte nicotine in combinatie met een andere smaak dan munt. Munt versterkt immers het tintelend gevoel en kan de eerste keer voor een overweldigende sensatie zorgen.


Rechtstreeks in je winkelpunt


BAT zal de VELO doosjes in twee formaten op de markt brengen: een Mini en een Slim verpakking. De Mini uitvoering bevat kleinere zakjes met een lager gehalte aan nicotine. De Slim verpakking bestaat uit grotere zakjes en hogere hoeveelheden nicotine. Voor elk wat wils!


Besef dat ook deze producten de verslavende stof nicotine bevatten en dus niet verkocht mogen worden aan personen jonger dan 18 jaar.


"Deze producten zijn niet risicovrij en bevatten nicotine, een verslavende substantie. Vergelijking gebaseerd op de analyse van rook van een referentiesigaret volgens wetenschappelijke standaard (ongeveer 9mg teer) en de componenten die vrijkomen bij gebruik van Vuse vapingproducten, in termen van het gemiddelde van de 9 schadelijke bestanddelen waarvan de Wereldgezondheidsorganisatie aanbeveelt dat deze worden gereduceerd in sigarettenrook.


Commerciële informatie. Uitsluitend bestemd voor personen werkzaam in de tabakshandel. Mag niet verspreid of gebruikt worden voor andere doeleinden.
Information commerciale. Uniquement destinée aux personnes travaillant dans le commerce du tabac. Ne pas distribuer ou utiliser à d'autres fins. V.U./E.R.:


British American Tobacco Relaium NV/SA Nieuwe GentsesteenweG 21 1702 Groot-bijgaarden